Markarbete Nacka

När det blir dags för grävning, schaktning och grundläggning så gäller det att ha en god samarbetspartner. Vi på Addstruction har lång erfarenhet av att förbereda marken för byggnation och installation. Låt oss ta hand om ditt markarbete i Nacka för goda resultat som är säkra och estetiskt tilltalande.

Ett markarbete i Nacka att lita på

Vi har alltid som målsättning att leverera högsta kvalitet. Detta gör vi huvudsakligen med två saker:

⦁ Ett erfaret team – Våra gubbar kan jobbet och maskinerna. De vet vad som fungerar och när. Detta oavsett om det rör sig om ett enklare anläggningsprojekt eller ett större industriellt byggprojekt.

⦁ Modern maskinpark – Vi använder oss av den allra senaste teknologin såväl som moderna maskiner för att jobba på ett effektivt och säkert sätt. På detta vis kan vi dra ner på ledtider utan att tumma på kvalitet.

Utöver detta så är det förstås så att vi är väl insatta i Nackas unika natur och mark. Vi förstår vad som krävs när du vill ha hjälp med en grundläggning eller dränering.

Vilken typ av markarbeten klarar vi av?

Det är lättare för oss att säga vilken typ av markarbete i Nacka som vi inte utför för det är i princip inget. Efter över 10 år i branschen har vi sett och gjort det allra mesta. Vår maskinpark har vuxit i enlighet med efterfrågan och idag vågar vi påstå att vi är ett mycket bra val för olika typer av projekt som dränering, trädgårdsprojekt, grundläggning, landskapsplanering och anläggning.

När är det bäst att utföra jobbet?

Vi får ofta denna fråga och uppskattar att ni ställer den. När det är möjligt så föredrar vi att lägga gräv- och schaktjobb i Nacka till vår och sommar. När frosten kommer är det inte lika enkelt att utföra den här typen av jobb. Därmed inte sagt att vi inte kan det för vi jobbar med markarbete i Nacka året runt.

Det kan dock vara att föredra att kontakt oss så snart som möjligt för bättre planläggning av arbete. Vi gör alltid vårt bästa för att ge er högsta kvalitet och ett smidigt arbete men det är klart att det blir enklare om vi får möjligheten att erbjuda vår expertis och kunskap om när olika typer av markarbeten är bäst att utföra.

Ett bättre pris med ROT-avdrag för markarbeten

Det går år 2024 att få ROT-avdrag på 30% upp till en största möjliga summa på 75 000 per person för markarbeten som är för privata bostäder. Här kan det finnas pengar att spara för dig som behöver hjälp med dränering av tomt i Nacka eller liknande uppdrag där ROT gäller för arbetskostnaden.
Kontakta oss idag för mer information eller om du vill ha tips och råd för ditt projekt. Det går också bra att begära en fri offert för markarbeten i Nacka. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ett hållbart projekt du blir riktigt nöjd med!