Markarbete Botkyrka

Tryggt val av markentreprenör i Botkyrka 

Att anlita en markentreprenör kan kännas både överväldigande och lite läskigt. Vi på Addstruction förstår den känslan och vill försäkra dig om att du är i trygga händer. Med över tio års erfarenhet inom mark- och anläggningsbranschen har vi sett och löst de flesta utmaningar som kan uppstå. Vi strävar efter att göra processen så smidig och transparent som möjligt, genom god dialog och uppfinningsrikedom löser vi det mesta på plats.

Markarbeten i Botkyrka med Addstruction som er partner

Vi på Addstruction är en pålitlig samarbetspartner som utför högkvalitativa markarbeten i Botkyrka och närliggande områden. Med stort kunnande och intresse inom mark- och anläggningsbranschen, kombinerat med investeringar i avancerad maskinteknik och skicklig projektplanering, skapar vi lösningar som uppfyller våra kunders förväntningar, ekonomiska förutsättningar och byggtekniska utmaningar. Det mesta går att lösa, är vår filosofi.  

Vad är markarbeten?

Markarbeten avser de byggprocesser och tekniker som används för att förbereda, forma och förbättra markens yta för olika ändamål. Det kan inkludera allt från dränering och anläggning av vägar till grundläggning av byggnader och landskapsarkitektur. Vi löser utmaningar utifrån rådande förutsättningar och strävar alltid efter att skapa en stabil, hållbar och funktionell utomhusmiljö.

Våra tjänster i Botkyrka

Grävtjänster

Vi utför schaktning och grävning för olika byggprojekt, oavsett om det är för privatpersoner eller företag. Med vår moderna maskinpark och erfarna team hanterar vi alla typer av grävarbeten, från mindre uppdrag till större projekt. Vi garanterar högsta precision och kvalitet i utförandet av schaktning, dränering och markförberedelse.

Markentreprenad

Vi tar hand om allt från markförberedelse till landskapsplanering och anläggning. Vår expertis sträcker sig även till mer avancerade markentreprenadprojekt där vi tar hand om allt från planering till färdigställande, i samråd med kunden. Målet är att skapa hållbara och estetiskt tilltalande utemiljöer som förbättrar livskvaliteten och höjer värdet såväl som den tekniska livslängden på fastigheten.

 

Är markarbeten berättigade till ROT-avdrag?

Planerar du att använda ROT-avdraget för ditt markarbetesprojekt? Ett utmärkt val! Med ROT-avdraget kan du dra av 30% av arbetskostnaden, upp till ett maxbelopp på 75 000 kr per person under 2024.

Enligt Skatteverkets regler omfattar ROT-avdraget specifika markarbeten som dränering och installation av vatten- och avloppssystem (V/A). Det gäller också markarbeten som krävs för att bygga en grund till en byggnad i direkt anslutning till en befintlig fastighet. Däremot ges inget ROT-avdrag för markarbeten som inte är direkt kopplade till dessa bygg- eller renoveringsprojekt.

För att undvika missförstånd är det viktigt att alltid kontrollera den senaste informationen från Skatteverket. Detta säkerställer att du har korrekt information om vad som är avdragsgillt under ROT-avdraget.

Kontakta oss idag 

Kontakta oss gärna på Addstruction för mer information eller för att begära en offert på ditt kommande markarbeteprojekt i Botkyrka.

Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa en hållbar och funktionell utomhusmiljö!