Jobba hos oss!

Grävmaskinist sökes!

Addstruction AB är ett mindre entreprenadföretag som verkar i hela Stockholmsområdet. Våra projekt är varierande med inriktning på markarbeten så som dräneringar, husgrunder, stödmurar/marksten, kabelschakter, V/A installationer, snöröjning och finplanering som några exempel. Våra kunder är en kombination av privatpersoner, bostadsrättsföreningar och andra företag. Vi utmärker oss genom att prioritera goda kundrelationer och ett professionellt bemötande. Företaget växer och vi får allt fler förfrågningar, vi söker nu en till grävmaskinist som vill bli en del av vår utveckling. 

Vi har idag två bandgrävare, 6 ton och 8,5 ton. Hjullastare, traktor, dumprar och egen lastbil finns även i maskinparken. Majoriteten av projekten vi utför kräver att du arbetar en hel del utanför maskinen också med diverse anläggnings- och markarbeten som murar, dränering, marksten och husgrunder.

Vi är kollektivavtalsanslutna via maskinföraravtalet och SEKO. 

Du ska vara pålitlig, gilla ansvar och vara ute efter en stabil anställning där vi tillsammans kan utveckla företaget och ta det till nästa nivå utan att tappa det där personliga samt kontakten och kommunikationen mellan oss som driver företaget och dig som anställd.

Vi kan tyvärr inte erbjuda boende. Eftersom vi är ute efter att anställa på längre sikt så är det att föredra att du bor i Stockholmsområdet.

Krav: 

  • Minst 4 års erfarenhet inom yrket
  • Gillar att arbeta både i och utanför maskinen
  • Är självgående och gillar eget ansvar
  • Har god fysik
  • B - körkort
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska
  • Befintligt utbildningsintyg för grävmaskin och hjullastare alternativt att det är ordnat tills anställningen startar. Registrering som lärling hos BYN görs av oss.

Vi söker dig som är:

Social & Serviceinriktad; Det är viktigt att alla på företaget står för ett gott bemötande.

Noggrann, Lyhörd & Ordningsam; Vi får många av våra jobb via rekommendation och vi tror att dessa egenskaper är nyckeln för att fortsätta på den vägen.

En problemlösare som gillar att lära sig nya saker; våra projekt kräver ofta att du är lösningsorienterad. Du ska gilla ett högt arbetstempo och att vara en i teamet, samarbete med kollegorna är väldigt viktigt!

Meriterande om du har:

  • BE/C - körkort
  • Yrkesbevis grävmaskin och/eller hjullastare

Övrigt:
Start: Omgående
Arbetstider: 7-16 med viss flexibilitet, 40 timmars vecka.
Placering: Södra Stockholm
Anställningsform: heltid och börjar med 6 månaders provanställning som sen övergår i en tillsvidareanställning.

Ansökan med personligt brev och CV mailas till office@addstruction.se.