Markarbete Haninge

När det blir dags för markarbete i Haninge ska du vända dig till oss på Addstruction. Vi har erfarenheten såväl som den utrustning och de maskiner som krävs för jobbet. Detta oavsett om det rör sig om ett enklare grävarbete i trädgården eller ett större gräv- och schaktarbete.

Markarbete i Haninge – från grund till färdig installation

När ni behöver förbereda och forma marken inför ett byggprojekt eller annan typ av anläggning så behöver ni markarbete i Haninge. Markarbetets kvalitet kommer att påverka slutresultatet och vår expertis är att erbjuda lösningarna som leder till funktionalitet och hållbarhet.

Vår styrka ligger i vår flexibilitet. Du kan vända dig till oss för att få hjälp med en viss del av ditt byggprojekt såväl som för hela projektet. Vi klarar av att leverera skräddarsydda lösningar för stora och små projekt och är tillgängliga för privatpersoner såväl som för företag.

 

Vänd dig till oss för att få hjälp med:
⦁ Grävning – Vi gräver och schaktar för alla möjliga byggprojekt. Med en modern maskinpark och erfarna förare så jobbar vi effektivt och säkert. Kvalitet och precision är ledord för oss.
⦁ Dränering – Låt oss hjälpa till med dränering som utförs på ett säkert och tryggt sätt. Vi förbereder marken så att den är redo för installationen som ska byggas på den.
⦁ Markförberedelse – Utöver dränering kan vi även förbereda marken inför bygget på flera vis. Det är bara att kontakta oss om ni har funderingar på hur marken bör förberedas för att ert byggprojekt ska stå på en säker grund.
⦁ Landskapsplanering – Dra nytta av vår långa erfarenhet av landskapsarkitektur. Landskapsplanering är en självklar del av vårt arbete med markarbeten i Haninge.

 

Hållbarhet och tilltalande miljöer som en enhetlig vision

När vi erbjuder markarbete i Haninge har vi alltid som mål att det ska vara hållbart och estetiskt tilltalande. Säkerhet är inget vi tummar med och när du vänder dig till oss för hjälp med grunden till din byggnation kan du lita på att vi klarar av både markarbete och gjutning av grund.

Vi vet att det grundliga markarbetet får stor betydelse för miljöer där vi trivs och känner oss trygga. Dessutom är detta givetvis en del av byggnationen som kan sörja för att fastighetens värde höjs och att den får god livslängd.

God planering av markarbeten är A och O

Koppla gärna in oss på ett tidigt stadie så att vi kan hjälpa er med god planering av ert markarbete i Haninge. Det går att utföra markarbeten året runt men det är förstås så att gräv- och schaktarbeten blir enklare under de månader då marken är lättare att hantera.

Kan du få ROT-avdrag för markarbetet?

Ja, du kan få ROT-avdraget för markarbeten som görs omkring din bostad och det betyder att du i praktiken kan dra av 30% på arbetskostnaden upp till 75 000 kronor per person. Dessa siffror gäller för 2024 och det är viktigt att du kontrollerar vad som gäller för ROT-avdrag för ditt markarbete. Kontakta oss gärna om detta så kan vi hjälpa dig!
Här av dig till Addstruction idag för att få mer information om eller en offert för markarbete i Haninge med omnejd!

Kontakta oss idag!

Vi ser fram emot att höra från dig och står redo att svara på alla dina frågor om markarbeten i Haninge. Kontakta oss via telefon eller e-post för att få mer information eller en offert anpassad till ditt projekt. Vi ser fram emot att bli din partner för hållbara markarbeten som skapar en trivsam och vacker utomhusmiljö!