Markarbeten Nacka - Professionell hjälp för alla markbehov

När det är dags för grävning, schaktning eller grundläggning i Nacka, behöver du en pålitlig samarbetspartner. Vi på Addstruction har vi lång erfarenhet av att utföra markentreprenader för både privatpersoner och företag, och vi är experter på att förbereda marken för byggnation och installation.
Med oss får du ett resultat som både är säkert och estetiskt tilltalande.

Ett markarbete i Nacka att lita på

Vi strävar alltid efter att leverera markarbeten av högsta kvalitet i Nacka, och vi gör det genom att kombinera vår erfarenhet med modern teknik:

Equipo Erfaret

Nuestros técnicos tienen una amplia experiencia y un profundo conocimiento de todo, desde proyectos de construcción simples hasta naves industriales más grandes. Saben gestionar eficientemente tanto el terreno como la maquinaria.

Modern maskinpark

Vi använder den senaste teknologin och moderna maskiner för att arbeta snabbt och säkert, vilket hjälper oss att minska ledtider utan att kompromissa med kvaliteten.

Vår djupa förståelse för Nackas unika natur och markförhållanden gör oss särskilt lämpade att hantera projekt som grundläggning, dränering och andra markarbeten.

addstruction-Erfaret-team
Tjänster-vi-erbjuder-i-Nacka

Tjänster vi erbjuder i Nacka

Oavsett vilket markarbete du behöver hjälp med i Nacka, kan vi på Addstruction med största sannolikhet hantera det. Med över 10 års erfarenhet har vi utfört alla typer av markarbeten, inklusive:

Dränering och schaktning

Förbättra ditt hem eller din fastighet med korrekt utförd dränering och schaktning.

Grundläggning

Vi förbereder marken för byggnation på ett säkert och hållbart sätt.

Trädgårdsprojekt och landskapsplanering

Skapa en vacker och funktionell utemiljö med vår hjälp.

Anläggning av garageuppfarter

Vi hjälper dig att skapa en hållbar och estetiskt tilltalande uppfart.

När är det bäst att utföra markarbeten?

Markarbeten i Nacka utförs bäst under våren och sommaren, då marken inte är frusen och arbetet kan göras smidigare. Samtidigt kan kyla underlätta då rasmängder inte faller tillbaka lika lätt när man gräver. Varje årstid har sina förutsättningar - Vi erbjuder våra tjänster året runt. Även under vintern när det krävs. För att säkerställa bästa möjliga resultat rekommenderar vi att du kontaktar oss i god tid innan projektet startar, så att vi kan planera upp arbetet optimalt.

ROT-avdrag för markarbeten i Nacka

År 2024 kan du få ROT-avdrag på 30% av arbetskostnaden, upp till 75 000 kronor per person, för markarbeten som utförs på privata bostäder i Nacka. Detta innebär att du kan spara pengar på projekt som dränering och grundläggning. Kontakta oss för mer information om hur du kan dra nytta av ROT-avdraget.

20220701_161400

Kontakta Addstruction för markarbeten i Nacka

Oavsett om du behöver hjälp med en mindre trädgårdsrenovering eller ett stort byggprojekt, är Addstruction ditt självklara val för markarbeten i Nacka. Vi erbjuder professionell och pålitlig service från start till mål.

Vill du ha en kostnadsfri offert eller diskutera ditt projekt? Vi ser fram emot att få hjälpa dig med ett hållbart och framgångsrikt markarbete!