Husgrund Botkyrka

Låt oss på Addstruction anlägga er husgrund i Botkyrka! Vi har erfarenheten såväl som utrustningen som krävs för att lägga en stadig grund som ni kan lita på. Med en övergripande tjänst som inkluderar mark- och betongarbeten så kan vi erbjuda goda ledtider och mycket rimliga priser.

Husgrund i södra stockholm

På Addstruction så jobbar vi inte bara med att anlägga husgrunder i Botkyrka. Vi kallas ofta in för dränering och då kan vi bara konstatera att det finns en fördel med att tänka på hållbarhet och fuktskydd redan vid anläggningen.

För oss är det en självklarhet att jobba med en arbetsmetod som innebär att du får en husgrund som håller in i framtiden utan problem med fukt. Vi förbereder marken på rätt sätt, i rätt tid och använder oss av en modern maskinpark för att arbeta på ett effektivt vis.

 

Varför ska du anlita Addstruction för grundarbetet?

Det finns flera goda skäl att vända sig till oss på Addstruction för husgrunden. Kombinationen av erfarenhet och kunskap är ett exempel. Dessutom är vi väldigt engagerade i varje projekt. Det är viktigt för oss att du får en husgrund som håller och som är väl anpassad för byggnationen.
Några fördelar med att jobba med oss är:
⦁ Vi är experter på husgrunder
⦁ Vi kan ge dig en snabb och kostnadsfri offert
⦁ Vi hjälper dig gärna med tips och råd samt en plan för projektet
⦁ Vi arbetar med maskiner, utrustning och material som håller högsta kvalitet
⦁ Vi kan dränering i enlighet med rådande markförhållanden
Vi har jobbat med markarbeten i över 10 års tid och är experter på fundament för olika byggprojekt!

Vilken grund ska huset ha?

Det här är en viktig fråga som du gärna får ställa till oss. Normalt sett så brukar det handla om krypgrund, plattor på mark eller källargrunder. Vi kan ta en titt på marken där du vill ha din husgrund i Botkyrka för att hjälpa dig med rätt val.

Vårt team har utbildningen såväl som erfarenheten som krävs för att anlägga husgrunden som ger den styrka du vill ha. Dessutom kommer den att tas fram med tanke på att ditt hus behöver skydd mot fukt och radon. Isolering är en annan bit som vi är mycket bra på och den ingår också i grundläggningen för ett hus.

 

Vad kommer det att kosta?

Detta är också en viktig fråga och du kan alltid kontakta oss för en kostnadsfri offert för din husgrund i Botkyrka. Priset kommer att påverkas av flera saker som omfattning och den typ av grund det rör sig om.
När det gäller grunder för bostäder så finns möjligheten till ROT-avdrag på 30% för arbetskostnaden upp till 75 000 per person. Detta kan vara en stor hjälp så kontrollera alltid om ditt byggprojekt kan dra nytta av detta bidrag.
Kontakta oss idag för gratis offert
Hör gärna av dig idag för att få en gratis offert för din husgrund i Botkyrka med omnejd. Vi kan också ge dig tips och råd inför ditt byggprojekt så att du kan fatta goda beslut. Vårt mål är att förse dig med en grund som går att lita på nu och i framtiden!

Kontakta oss idag för gratis offert

Hör gärna av dig idag för att få en gratis offert för din husgrund i Botkyrka med omnejd. Vi kan också ge dig tips och råd inför ditt byggprojekt så att du kan fatta goda beslut. Vårt mål är att förse dig med en grund som går att lita på nu och i framtiden!